Uni-C Login

Calender

oktober 2014
M T O T F L S
     
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Psykisk syge kvinder har traumer

Psykiske syge kvinder får traumer.

 

Kvinder som udsættes for psykisk vold, kan møde samme situations stillede kvinder, i det helt nye netværk på Amager kaldet Exit-cirklen, og dermed finde og give hinanden fællesskab og styrke, til at tackle dårlige minder.

 

Sherin Khankan, udtaler sig således til Amager Bladet:

“Jeg fandt ud af, at i stedet for ensomheden i at sidde alene og fortælle om den psykiske vold, er der en stor værdi i fællesskabet og i at sidde i en cirkel med andre kvinder, som har været ude for noget lignende. Mens familie og venner kan blive trætte af, at høre om problemer med en ægtefælle igen og igen, hvorfor forlader du ham ikke bare så lytter folk i en cirkel uden at dømme. Her opdager de, at de kan være med til at styrke de andre kvinder- de er ikke ofre, men blot kvinder, der har været uheldige. Og psykisk vold kan lige så godt ske for den veluddannede og ressourcestærke kvinde”.

 

Et krisecenter er ikke, et religiøst og etnisk bestemt sted. Det er for kvinder som har været udsat for psykisk vold. Dette sted gør det muligt for kvinder at fortælle alle deres tanker, og have mulighed for at hjælpe andre. Det er gratis, og er for alle kvinder.

Hvis det lyder som noget som du kunne tænke dig at prøve, så kan krisecentret kontaktes på sherin@exitcirklen.dk
Af: Julie Jensen, Victoria Azzouzi & Kea Lorenzen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *